PrydeRide

PrydeRide
Fotograf: Torkel Stillefors

onsdag 28 september 2011

Säsongsavslutning


Segling är ju en märklig "sport", åtminstone på våra breddgrader... Kommer oktober, och vips ska båtarna tas ur vattnet, och regattorna är i stort sett slut.. trots att det dröjer åtm. tills mitten av december tills isen lägger sig i våra trakter i Stockholmsområdet....

Nåväl, vi har ju åtminstone sprint-cupen 15/10 att se fram emot, disktrikts-KM även det i Oktober, och möjligen Ungdoms-NM i matchracing i november, och om vi har riktig tur med vädret, så kanske vi kan köra ett Lucia-race i snöfall som för ett par år sedan, men utöver det, är nog säsongen slut.

Därmed är också uppdateringsfrekvensen på denna blogg på nedgång - det har varit riktigt kul att ha en så stor grupp av läsare, långt utöver de "närmast sörjande" på VJS, och långt utöver vad jag förväntade mig, men nu är det dags att ägna tid och energi åt andra ting - om lusten och intresset hos bloggaren och läsarkretsen består, så vaknar kanske denna blogg upp ur idet ungefär samtidigt med att isen lossnar i Stockholms skärgård nästa vår.

Tills dess. njut av dessa bilder (och musiken!) från ett av sommarens race i Stockholms vackra skärgård!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar